ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΤ ΑΤΤΙΚΗΣ “ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ”

Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η διαδικτυακή ημερίδα με θέμα “Επαγγελματικός προσανατολισμός-Οι οικονομικές σχολές του 4ου επιστημονικού πεδίου” που διοργάνωσε το Περιφερειακό Τμήμα της Ένωσης Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. 

Στην ημερίδα συμμετείχαν με εισηγήσεις τους η κα Κατερίνα Γκινοπούλου Εκπαιδευτικός ΠΕ80-Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού, η κα Δανάη Μπεζαντάκου CEO Navigator Shipping Consultants LTD, η κα Μαρίνα Σελήνη Κατσαΐτη Αναπληρώτρια Καθηγήτρια και Πρόεδρος του Τμήματος Περιφερειακής και Οικονομικής Ανάπτυξης του ΓΠΑ, ο κ. Ιωάννης Θάνος Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΟΠΑ και η κα Παρασκευή Μπουφούνου  Επίκουρη Καθηγήτρια Αναπτυξιακής Χρηματοοικονομικής και Υπεύθυνη Πιστοποιητικού Παιδαγωγικής & Διδακτικής Επάρκειας του ΤΟΕ του ΕΚΠΑ.



Πρόγραμμα

12.00–12.10:  Χαιρετισμός-Μαρία Τζώρτζη, Πρόεδρος  του  Π.Τ. Ε.Ο.Ε.Δ.Ε Αττικής.

Παρουσίαση του Οικονομικού Διαγωνισμού «Ερμής», Σοφία Τακάογλου Πρόεδρος Ε.Ο.Ε.Δ.Ε

12.10–12.25: Επαγγελματικός Προσανατολισμός, Κατερίνα Γκινοπούλου Εκπαιδευτικός ΠΕ80-Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

12.25–12.40: Παρουσίαση προοπτικών καριέρας στη ναυτιλία, Δανάη Μπεζαντάκου CEO NavigatorShipping Consultants LTD.

12.40–12.55: Παρουσίαση του Τμήματος Περιφερειακής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Μαρίνα Σελήνη Κατσαΐτη Αναπληρώτρια Καθηγήτρια και Πρόεδρος του Τμήματος Περιφερειακής και Οικονομικής Ανάπτυξης του ΓΠΑ.

12.55–13.10: Παρουσίαση του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ), Ιωάννης Θάνος Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΟΠΑ.

13.10–13.25:  Παρουσίαση του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών (ΤΟΕ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), Παρασκευή Μπουφούνου  Επίκουρη Καθηγήτρια Αναπτυξιακής Χρηματοοικονομικής και Υπεύθυνη Πιστοποιητικού Παιδαγωγικής & Διδακτικής Επάρκειας του ΤΟΕ του ΕΚΠΑ.

13.25–13.35:  Συζήτηση – Ερωτήσεις