image_pdfimage_print

 

Η Ένωση Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Ε.Ο.Ε.Δ.Ε.) είναι επιστημονικός σύλλογος, μη κερδοσκοπικός, που έχει ιδρυθεί από το 1987 και αντιπροσωπεύει τους καθηγητές Οικονομολόγους Κλάδου ΠΕ 09 που είναι διορισμένοι στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Ο κύριος σκοπός της είναι η ανάπτυξη της οικονομικής παιδείας στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Για την υλοποίηση των στόχων της εκπροσωπείται σε τοπικό επίπεδο από περιφερειακά τμήματα (παραρτήματα).

Το Περιφερειακό Τμήμα της Ένωσης Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας και Ανατολικής Αττικής λειτουργεί ως παράρτημα της Ε.Ο.Ε.Δ.Ε. Δραστηριοποιείται στον κοινό στόχο της ανάπτυξης της οικονομικής παιδείας και της διαρκούς επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών, μέσω διοργάνωσης επιστημονικών συνεδρίων και σεμιναρίων. Παράλληλα, επιδίωξή του είναι να συμβάλλει στην αναβάθμιση του κύρους των εκπαιδευτικών και στην προβολή και αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων.

Οι πόροι του Π.Τ. της Ε.Ο.Ε.Δ.Ε. προέρχονται κυρίως από τις συνδρομές των μελών της, ερευνητικά προγράμματα, δημοσιεύσεις και εκδηλώσεις.

Οι δράσεις του περιφερειακού τμήματος Αθήνας και Ανατολικής Αττικής συντονίζονται από το τοπικό Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο ορίζει τις επί μέρους ομάδες εργασίας. Στις ομάδες αυτές μπορεί να συμμετέχει κάθε μέλος της Ε.Ο.Ε.Δ.Ε. ανάλογα με τον προσανατολισμό των ενδιαφερόντων του.

Προκειμένου να διευρυνθούν αυτές οι ομάδες και οι δράσεις της Ένωσης μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του Δ.Σ.

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail